Tilauskoulutukset ammattilaisille

 

Kanneljärven opisto järjestää monipuolisia koulutuksia maahanmuuttajien kanssa työskentelyn tueksi opetus-, kasvatus- ja ohjaustyön ammattilaisille. 

Kanneljärven Opisto järjestää monipuolisia koulutuksia maahanmuuttajien kanssa työskentelyn tueksi opetus-, kasvatus- ja ohjaustyön ammattilaisille

Tilauskoulutukset räätälöidään ja kohdennetaan tilaajan tarpeiden mukaisesti. Koulutuksemme suunnitellaan tukemaan maahanmuuttajien kanssa työskenteleviä opetus- ja ohjaustyön ammattilaisia oman työotteen ja työyhteisön toimintatapojen kehittämisessä. 
 
Koulutus voidaan kohdentaa myös muiden alojen ammattilaisille, jotka tarvitsevat työssään esimerkiksi selkokielen osaamista.
 
Sopiva koulutuksen kesto suunnitellaan yhdessä tilaajan kanssa. Suosittelemme kuitenkin vähintään kahta koulutuskertaa, jolloin koulutuskertojen välissä uutta tietoa pääsee kokeilemaan käytännössä ja opittua voidaan reflektoida yhdessä kouluttajan kanssa paremmin.
 
Koulutukset toteutetaan tilaajan järjestämissä tiloissa. Koulutus tai sen osia on myös mahdollista toteuttaa Kanneljärven Opiston tiloissa. Pyydä tiloista erillinen tarjous! Yli 8 koulutuskerran koulutuksista (sama tilaaja, koulutettavat voivat vaihtua) voit myös pyytää erillisen tarjouksen.
 
Hinnoittelun peruste:
  • Työpajat 5–8 tunnin koulutuskerta, 130 €/h (osallistujamäärä enintään 20 hlö)
  • 2-4 tunnin koulutuskerta, 210 €/h (osallistujamäärä enintään 20 hlö)
  • Luennot 2-4 tunnin luento, 190€/h (osallistujamäärä enintään 80)
Hintoihin lisätään alv. 24% sekä kouluttajan matkakustannukset.