Palvelumme

Kanneljärven Opisto tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisille tilaisuuksille, kokouksille, leirikouluille sekä kursseille luonnonkauniin Hormajärven rannalla. Opiston kampuksen useat harrastusmahdollisuudet, hyvät majoitus- sekä ruokailupalvelut takaavat mukavia hetkiä niin Opiston opiskelijoille kuin muillekin vierailijoille.

 

 

Tiedustelut ja tilavaraukset

Minna Juolahti
p. 044 357 8192

palvelut@kannelopisto.fi

 

Opiston ravintola Silmu

p. 044 357 8170

 

Toimisto

opisto@kannelopisto.fi, 

p. 019 357 811

etunimi.sukunimi(at)kannelopisto.fi

 

 

 

 

Majoituspalvelut

Kanneljärven Opisto tarjoaa majoitusta opiskelijoilleen sekä ryhmille. Opistolle mahtuu kerrallaan n. 115 yöpyjää. Majoittua voi yhden, kahden tai kolmen hengen huoneissa, Opiston kampuksella.

Harrastusmahdollisuudet

Kanneljärven Opiston alueelta löytyy paljon harrastettavaa. Opiston pihalla voi esimerkiksi pelata frisbeegolffia ja koulu järjestää Hormajärvelle omia melontaretkiä. Lähistöltä löytyy myös luontopolku.

Ruokailupalvelut – Ravintola Silmu

Opiston ravintola Silmuun ovat tervetulleita niin opiskelijat ,opettajat ,majoittuvat ryhmät!
Huom! Pandemian aikana palveluissamme  saattaa olla poikkeuksia. Voit soittaa ja kysyä lisää!

Silmun osaavat kokit valmistavat maukasta kotiruokaa päivittäin ja viihtyisään ja valoisaan ruokasallin mahtuu noin 140 ruokailijaa. 

Ravintola on auki arkisin, jolloin lounasaika on klo 11:15 – 12:15 ja päivällinen klo 15:00 – 16:00. Päiväkahvit nautitaan klo 13:45 – 14:15. 

Viikonloppuisin ruokailu järjestetään ainoastaan ryhmille (min. 30), asiakkaan mahdolliset toiveet huomioon ottaen. 

Tilavuokraus

Opiston oma ranta, iso piha sekä monet erilaiset juhla-, kokous- ja saunatilat takaavat onnistuneen tilaisuuden, olipa kyseessä sitten leirikoulu, kurssi, perhejuhla tai työpaikan virkistyspäivä!