Hae opiskelemaan!

Kanneljärven Opistolla jokainen opiskelija kohdataan yksilönä. Meillä opiskelijan omat toiveet ja tavoitteet vaikuttavat opintojen kulkuun sekä sisältöön. Aina ei voi ennakoida, milloin tarve tai halu kouluttautua iskee. Siksi lähes kaikkiin koulutuksiimme on jatkuva haku!
 
 

AMMATILLISEEN KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN

JATKUVA HAKU

Kasvatus- ja ohjausalan ammatilliseen koulutukseen on jatkuva haku: voit täyttää hakemuksesi vaikka tänään!

 

Ammatillinen koulutus:  klikkaa tästä!

 

Soveltuvuuden varmistaminen

Opiskelupaikan varmistat tekemällä ennakkotehtävän ja osallistumalla kouluttajien haastatteluun Kanneljärven Opistolla.

Jatkuvan haun valinnassa arvioidaan:

1) kiinnostustasi alaa kohtaan sekä alatuntemustasi,

2) vuorovaikutustaitojasi,

3) opiskeluvalmiuksiasi ja

4) työelämätaitojasi.

KIELIKOE

Kielikoe järjestetään niille hakijoille, joiden äidinkieli on muu kuin suomi ja jos hakija ei ole suorittanut Suomessa peruskoulua tai toisen asteen tutkintoa. Opiskeluun vaaditaan vähintään suomen kielen taitotaso B.1.2. Kielikoe järjestetään samana päivänä kuin haastattelu.

 

YHTEISHAKU

Kevään 2023 perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishaun hakuaika on 21.2.-21.3.2023.

Yhteishaussa voi hakeutua opiskelemaan sekä varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan että nuoriso- ja yhteisöohjauksen osaamisalaa. Kanneljärven Opistolla ei järjestetä yhteishaun kautta hakeutuville pääsy- ja soveltuvuuskoetta tähän tutkintoon.

KIELIKOE

Kanneljärven Opistolla järjestetään yhteishaun kautta hakeutuville kielikoe. Kielikokeeseen kutsutaan ne hakijat, joiden äidinkieli on jokin muu kuin suomi. Hakijat kutsutaan kielikokeeseen sähköpostilla ja kirjeitse. Kielikokeet järjestetään 27.4.2023 Kanneljärven Opistolla.

HUOM! Lisäksi voit hakea jatkuvassa haussa kevään yhteishaussa vapaiksi jääneille koulutuspaikoille.

 

 

 

MAAHANMUUTTAJAKOULUTUSTEN JATKUVA HAKU

Valtaosaan maahanmuuttajakoulutuksistamme voi hakeutua joustavasti myös kesken lukukauden. Tiedustele vapaita paikkoja ja sinulle soveltuvia koulutuksia maahanmuuttajakoulutusten vastaavalta opettajalta tai opinto-ohjaajalta! Yhteystiedot löydät tästä.

HAE MAAHANMUUTTAJAKOULTUKSEEN TÄSTÄ

 

 

TAIDEOPINTOJEN JATKUVA HAKU

Voit aloittaa kuvataideopintosi (avoimen yliopiston opinnot sekä kuvataidelinjan opinnot) joustavasti pitkin vuotta valitsemalla opinnoista sinulle sopivan lyhytkurssin tai avoimen yliopiston kokonaisuuden.

Jos tavoitteenasi on täysi opintokokonaisuus (esimerkiksi avoimen yliopiston perus- tai aineopinnot) kannattaa opinnot aloittaa lukuvuoden alussa. Opettajamme auttavat sinua löytämään itsellesi sopivimman ajankohdan opintojen aloittamiseen, joten ole rohkeasti yhteydessä! 

Taideopinnot:  klikkaa tästä!

 

AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN JATKUVA HAKU

Aikuisten perusopetuksen opinnot voit aloittaa joustavasti myös kesken lukukauden. Ole yhteydessä aikuisten perusopetuksen vastaavaan opettajaan tai opinto-ohjaajaan, joka neuvoo sinua oikean koulutuksen valinnassa ja hakemisessa.

Jenny Virolainen/ 044 357 8137
jenny.virolainen@kannelopisto.fi

HAE AIKUISTEN PERUSOPETUKSEEN TÄSTÄ!

 

 

OPISTOVUODEN JATKUVA HAKU

Opistovuosi -koulutus on opistojen oppivelvollisille suunnattua koulutusta. Koulutuksen tavoitteena on tarjota opiskelijalle yksilöllisen suunnitelman mukaista opetusta ja ohjausta kohti oman alan löytämistä ja menestystä toisen asteen opinnoissa.

Koulutukset ovat opiskelijalle maksuttomia.

Opiskelu sisältää opetuksen, oppimateriaalit ja maittavat oman keittiön ateriat. Kanneljärven Opisto on sisäoppilaitos, joten myös asuminen opistolla maanantaista perjantaihin on mahdollista, muttei toki pakollista.

Koulutus kestää enintään yhden lukuvuoden.