Hae opiskelemaan!

Kanneljärven Opistolla jokainen opiskelija kohdataan yksilönä. Meillä opiskelijan omat toiveet ja tavoitteet vaikuttavat opintojen kulkuun sekä sisältöön. Aina ei voi ennakoida, milloin tarve tai halu kouluttautua iskee. Siksi lähes kaikkiin koulutuksiimme on jatkuva haku!
 
 

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN JATKUVA HAKU

 

Kasvatus- ja ohjausalan ammatilliseen koulutukseen on jatkuva haku: voit täyttää hakemuksesi vaikka tänään!

Syksyn 2022 pääsy- ja soveltuvuuskokeet: 

Haku 9.11.2022 mennessä, pääsy- ja soveltuvuuskoe 24.11.2022. Jos tulee valituksi, opintojen aloitus 16.1.2023

 

 

Joulukuusta 2022 alkaen:

Valintakoe sisältää ennakkotehtävän ja kouluttajien haastattelun Kanneljärven Opistolla. Arvioinnissa kiinnitetään huomiota kiinnostukseen alaa kohtaan, alatuntemukseen, vuorovaikutustaitoihin ja opiskeluvalmiuksiin sekä työelämätaitoihin. 

 

YHTEISHAKU

Kevään 2023 perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishaun hakuaika on 21.2.-21.3.2023.

Yhteishaussa voi hakeutua opiskelemaan nuoriso- ja yhteisöohjauksen osaamisalaa. Kanneljärven Opistolla ei järjestetä pääsy- ja soveltuvuuskoetta tähän tutkintoon.

Kielikoe

Kanneljärven Opistolla järjestetään yhteishaun hakijoille kielikoe. Kielikokeeseen kutsutaan ne hakijat, joiden äidinkieli on jokin muu kuin suomi. Hakijat kutsutaan kielikokeeseen sähköpostilla ja kirjeitse. Kielikokeet järjestetään 27.4.2023 Kanneljärven Opistolla.

HUOM! Lisäksi voit hakea jatkuvassa haussa kevään yhteishaussa vapaiksi jääneille koulutuspaikoille.

 

 

Ammatillinen koulutus:  klikkaa tästä!

 

MAAHANMUUTTAJAKOULUTUSTEN JATKUVA HAKU

Valtaosaan maahanmuuttajakoulutuksistamme voi hakeutua joustavasti myös kesken lukukauden. Tiedustele vapaita paikkoja ja sinulle soveltuvia koulutuksia maahanmuuttajakoulutusten vastaavalta opettajalta tai opinto-ohjaajalta! Yhteystiedot löydät tästä.

HAE MAAHANMUUTTAJAKOULTUKSEEN TÄSTÄ

 

 

TAIDEOPINTOJEN JATKUVA HAKU

Voit aloittaa kuvataideopintosi (avoimen yliopiston opinnot sekä kuvataidelinjan opinnot) joustavasti pitkin vuotta valitsemalla opinnoista sinulle sopivan lyhytkurssin tai avoimen yliopiston kokonaisuuden.

Jos tavoitteenasi on täysi opintokokonaisuus (esimerkiksi avoimen yliopiston perus- tai aineopinnot) kannattaa opinnot aloittaa lukuvuoden alussa. Opettajamme auttavat sinua löytämään itsellesi sopivimman ajankohdan opintojen aloittamiseen, joten ole rohkeasti yhteydessä! 

Taideopinnot:  klikkaa tästä!

 

AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN JATKUVA HAKU

Aikuisten perusopetuksen opinnot voit aloittaa joustavasti myös kesken lukukauden. Ole yhteydessä aikuisten perusopetuksen vastaavaan opettajaan tai opinto-ohjaajaan, joka neuvoo sinua oikean koulutuksen valinnassa ja hakemisessa.

Jenny Virolainen/ 044 357 8137
jenny.virolainen@kannelopisto.fi

HAE AIKUISTEN PERUSOPETUKSEEN TÄSTÄ!

 

 

OPISTOVUODEN JATKUVA HAKU

Opistovuosi -koulutus on opistojen oppivelvollisille suunnattua koulutusta. Koulutuksen tavoitteena on tarjota opiskelijalle yksilöllisen suunnitelman mukaista opetusta ja ohjausta kohti oman alan löytämistä ja menestystä toisen asteen opinnoissa.

Koulutukset ovat opiskelijalle maksuttomia.

Opiskelu sisältää opetuksen, oppimateriaalit ja maittavat oman keittiön ateriat. Kanneljärven Opisto on sisäoppilaitos, joten myös asuminen opistolla maanantaista perjantaihin on mahdollista, muttei toki pakollista.

Koulutus kestää enintään yhden lukuvuoden.