Hae opiskelemaan!

Kanneljärven Opistolla jokainen opiskelija kohdataan yksilönä. Meillä opiskelijan omat toiveet ja tavoitteet vaikuttavat opintojen kulkuun sekä sisältöön. Aina ei voi ennakoida, milloin tarve tai halu kouluttautua iskee. Siksi lähes kaikkiin koulutuksiimme on jatkuva haku!

 

Kevään 2022 yhteishaku


Yhteishaussa TUVA- ja Opistovuosi-koulutuksiin hakeneisiin olemme yhteydessä huhtikuun aikana. 


Kiitos kaikille Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon pääsy- ja soveltuvuuskokeeseen osallistuneille!
Valintatulokset tulevat kesäkuun aikana!

 
 
 
 

 

 

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN JATKUVA HAKU

Kasvatus- ja ohjausalan ammatilliseen koulutukseen on jatkuva haku: voit täyttää hakemuksesi vaikka tänään!

Huomioithan kuitenkin, että kaikki kasvatus- ja ohjausalan opintoihin hakevat osallistuvat joko yhteishaun soveltuvuuskokeeseen tai jatkuvan haun valintahaastatteluun, jossa arvioidaan hakijan soveltuvuus alalle. Tutustu jatkuvan haun valintakriteereihin ja koulutustarjontaamme tarkemmin tästä.

Jatkuvan haun aikataulut (perustutkinto & ammattitutkinto):

Hakeneiden hakemus pidetään voimassa aina seuraavaan pääsykokeeseen, ellei hakija ilmoita, että hakemus ei ole enää voimassa. Ilmoitukset ei enää voimassa olevasta hakemuksesta opiston sähköpostiin opisto@kannelopisto.fi. 

 

Jatkuvan haun päivät ja pääsy- ja soveltuvuuskokeet (myös yhteishaun pääsy- ja soveltuvuuskoe), jos opiskelupaikat ovat täynnä, voi olla, että pääsykoetta ei pidetä suunnitellusti. 

Haku 10.10.2021 mennessä, pääsy- ja soveltuvuuskoe 28.10.2021. Jos tulee valituksi, opintojen aloitus 7.12.2021

Haku 10.1.2022 mennessä, pääsy- ja soveltuvuuskoe 28.1.2022. Jos tulee valituksi, opintojen aloitus 7.3.2022

Haku 1.4.2022 mennessä, pääsy- ja soveltuvuuskoe 21.4.2021. Jos tulee valituksi, opintojen aloitus 30.5.2022

Haku 22.7.2022 mennessä, pääsy- ja soveltuvuuskoe 4.8.2022. Jos tulee valituksi, opintojen aloitus 14.9.2022

Ammatillinen koulutus:  klikkaa tästä!

 

MAAHANMUUTTAJAKOULUTUSTEN JATKUVA HAKU

Valtaosaan maahanmuuttajakoulutuksistamme voi hakeutua joustavasti myös kesken lukukauden. Tiedustele vapaita paikkoja ja sinulle soveltuvia koulutuksia maahanmuuttajakoulutusten vastaavalta opettajalta tai opinto-ohjaajalta! Yhteystiedot löydät tästä.

Hae koulutukseen ottamalla yhteyttä:

Inka Kangaskoski 044 3246577 / inka.kangaskoski@kannelopisto.fi
tai opintopolku.fi 

 

 

TAIDEOPINTOJEN JATKUVA HAKU

Voit aloittaa kuvataideopintosi (avoimen yliopiston opinnot sekä kuvataidelinjan opinnot) joustavasti pitkin vuotta valitsemalla opinnoista sinulle sopivan lyhytkurssin tai avoimen yliopiston kokonaisuuden.

Jos tavoitteenasi on täysi opintokokonaisuus (esimerkiksi avoimen yliopiston perus- tai aineopinnot) kannattaa opinnot aloittaa lukuvuoden alussa. Opettajamme auttavat sinua löytämään itsellesi sopivimman ajankohdan opintojen aloittamiseen, joten ole rohkeasti yhteydessä! Yhteystiedot löydät tästä.

Taideopinnot:  klikkaa tästä!

 

AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN JATKUVA HAKU

Aikuisten perusopetuksen opinnot voit aloittaa joustavasti myös kesken lukukauden. Ole yhteydessä aikuisten perusopetuksen vastaavaan opettajaan tai opinto-ohjaajaan, joka neuvoo sinua oikean koulutuksen valinnassa ja hakemisessa!
Yhteystiedot löydät tästä.


Hae koulutukseen ottamalla yhteyttä:

Inka Kangaskoski 044 3246577 / inka.kangaskoski@kannelopisto.fi
tai opintopolku.fi 

 

OPISTOVUOSI OPPIVELVOLLISILLE

Opistovuosi- Ota koppi osaamisesta -koulutus on opistojen oppivelvollisille suunnattua koulutusta. Koulutuksen tavoitteena on tarjota opiskelijalle yksilöllisen suunnitelman mukaista opetusta ja ohjausta kohti oman alan löytämistä ja menestystä toisen asteen opinnoissa. Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Se sisältää opetuksen, oppimateriaalit ja maittavat oman keittiön ateriat. Kanneljärven Opisto on sisäoppilaitos, joten myös asuminen opistolla maanantaista perjantaihin on mahdollista, muttei toki pakollista.

Koulutus kestää enintään yhden lukuvuoden.

Opistovuosi oppivelvollisille:   klikkaa tästä!

Opiskelu on monipuolista, kehittävää ja menetelmiä on paljon. Jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma HOPS ja sitä päivitetään yhdessä työpaikkaohjaajan ja koulun kanssa. HOPS antaa tuen ja selkeyttä opiskelun kulkuun.

Ennileena Siitonen Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, Kanneljärven Opisto (2015)

Ennileena-124100-edited

Olin ollut nuorisoalalla jo vuoden ennen opintojeni aloittamista, joten oppisopimus koulutusmuotona tuntui minulle enemmän kuin sopivalta.

Patrik Rantanen Oppisopimusopiskelija Kanneljärven Opisto (2012)

Screen Shot 2018-04-10 at 11.24.03-799075-edited