Ajankohtaista

Kiitos vuodesta 2019!

19.12.2019 12:45:43 / by Pauliina Kalanti

joulutoivotus2019

Näin joulun alla on hyvä pysähtyä hetkeksi tarkastelemaan mennyttä vuotta, tätä hetkeä ja nurkan takana häämöttävää uutta vuotta.

Kulunut vuosi on ollut Kanneljärven opiston 125. toimintavuosi. Se on ollut myös vuosi, jolloin erilaisia koulutuslinjoja, opiskelijoita ja henkilöstöä on enemmän kuin koskaan aiemmin. Perinteiset vapaan sivistystyön kuvataiteen koulutuksemme, perusopetuksen lisäopetuksemme, aikuisten perusopetuksemme sekä nuorisotyön koulutuksemme ovat saaneet rinnalleen uusia ajan, opiskelijoiden ja yhteiskunnan tarpeisiin vastaavia koulutuksia, kun olemme aloittaneet mm. varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisalan koulutuksen ja laajentaneet entisestään maahanmuuttajakoulutustemme tarjontaa.

Vuosi 2019 on ollut myös laadukkaan toiminnan kehittämisen vuosi. Uuden ammatillisen koulutuksen toimeenpano, Opiston laatukulttuurin vahvistaminen ja arkisen työnsujuvuuden parantaminen ovat olleet työmme keskiössä. Uuden vuosikymmenen aloitamme kumppanuuksien ja yhteistyön kehittämisen merkeissä rohkeasti eteenpäin katsoen.

Voi hyvin sanoa, että Opisto on päässyt tähän ikään juuri siksi, että olemme osanneet nähdä menneisyydestämme hyvän, elää tässä hetkessä ja tarttua tulevaisuuden tuomaan tuntemattomaan rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.

Haluankin kiittää Kanneljärven opiston henkilöstöä siitä intohimosta, innokkuudesta ja ammattitaidosta, jonka he tuovat osaksi Opiston arkea joka päivä. Suuren kiitoksen ansaitsevat myös opiskelijamme, jotka tekevät yhteisöstämme elävän, monipuolisen ja merkityksellisen, sekä laaja yhteistyöverkostomme, joka omalla arvokkaalla panoksellaan auttaa meitä onnistumaan ydintyössämme opiskelijoiden hyväksi.

Rauhallista joulunaikaa ja merkityksellistä uutta vuotta!

Topics: Opistolla tapahtuu, Kasvatus- ja ohjausala, Ammatillinen koulutus, Taideopinnot, Maahanmuuttajakoulutus, Kymppiluokka, Yhteistyökumppaneille

Pauliina Kalanti

Written by Pauliina Kalanti