Ajankohtaista

Kiitos kuluneesta lukuvuodesta!

6.6.2022 13:22:22 / by Pauliina Kalanti

Perjantaina 3.6.2022 juhlistimme Kanneljärven Opistolla lukuvuoden päätöstä ja kevään aikana valmistuneita opiskelijoita. Yhteiseksi onneksemme vietimme juhlaa ensimmäistä kertaa kahteen ja puoleen vuoteen opiston juhlasalissa, kaikki yhdessä.

 

rantasauna_vihreaa

 

Kulunut lukuvuosi on koetellut meitä kaikkia. Usein on tuntunut siltä, että jokainen viikko ja välillä jopa jokainen päivä on alkanut erilaisilla poikkeus- ja muutosjärjestelyillä. Huumori on välillä ollut koetuksella, mutta toisaalta samalla yhteen hiileen puhaltaminen ja toisistamme huolen pitäminen on kantanut. Itselläni päällimmäinen tunne onkin jälleen kerran kiitollisuus.

Kiitollisuus jokaisen opiston henkilökunnan jäsenen työpanoksesta ja siitä persoonasta ja osaamisesta, jonka kukin heistä tuo opistolle.

Kiitollisuus opiskelijoista, jotka lopulta aina tekevät Kanneljärven Opisto sen merkityksellisen yhteisön, joka kulkee meistä jokaisen mukana lopun elämäämme.

Kiitollisuus hienolle, omistautuneelle yhteistyö- ja kumppaniverkostollemme, jonka kanssa aktiivisesti kehitämme toimintaamme opiskelijoittemme parhaaksi varmistaaksemme, että meillä tulevaisuudessakin on Suomessa ja etenkin Länsi-Uudenmaan alueella on huippuosaajia ja aktiivisia, ajattelevia kansalaisia. 

 

kukkia

 

 

Tänäkin keväänä Kanneljärven opistolta on valmistunut hieno joukko uusia kasvatus- ja ohjausalan ammattilaisia, perusopetuksen päättötodistuksen aikuisten perusopetuksessa suorittaneita, vapaan sivistystyön ja avoimen yliopiston kuvataiteen opiskelijoita sekä kieli- ja kotoutumiskoulutusten opiskelijoita. 

Meillä oli myös kunnia juhlistaa kaikkien aikojen viimeistä perusopetuksen lisäopetuksen valmistuvaa ryhmää sekä kaikkien aikojen ensimmäistä vapaan sivistystyön oppivelvollisuuskoulutuksen Opistovuosi-ryhmää.

Jokainen tänä keväänä opintonsa loppuun saattanut ja opintojaan vielä ensi lukuvuodella jatkava on tehnyt omiin tavoitteisiinsa sopivan hienon uurastuksen ja ansaitsee tunnustuksen.

 

 

Tässä ajassa toivon jokaiselle meistä rohkeutta, lempeyttä ja luottamusta.

Rohkeutta aina välillä katsoa peiliin ja nähdä sieltä juuri se aito oma itsensä.

Lempeyttä hyväksyä se ihminen joka peilistä katsoo.

Luottamusta siihen, että se ihminen, juuri sinä riität, pärjäät ja osaat juuri sellaisena kuin olet.

 

Rohkeutta astua kohti uusia haasteita ja polkuja silloinkin, kun se pelottaa.

Lempeyttä hyväksyä kaikki elämän vastaan tuomat tunteet.

Luottamusta siihen, että et ole tunteittesi ja haasteittesi kanssa koskaan yksin – kun avaat silmäsi tai ojennat kätesi, rinnallasi on aina joku.

 

Rohkeutta kyseenalaistaa, etsiä tietoa, tehdä oikein.

Lempeyttä ymmärtää, että muutkin tekevät niin, vaikka he eivät olisi kanssasi samaa mieltä.

Luottamusta siihen, että hyvyys, sivistys ja ystävällisyys lopulta aina löytyvät.

 

Toivon sydämestäni, että me Kanneljärvellä olemme pystyneet vahvistamaan opiskelijoissamme näitä piirteitä. Että jokaisen opiskelijamme aika näiden opiskelukavereiden ja tämän henkilöstön kanssa on auttanut löytämään omia vahvuuksia ja selkiyttämään seuraavia askeleita. Koska niin jokainen opiskelijoistamme on meille tehnyt.

 

Opettajat

 

Koko Kanneljärven Opiston henkilöstön puolesta: rentouttavaa, rauhan ja yhteisöllisyyden kesää!

 

 

 

Topics: Kasvatus- ja ohjausala, Taideopinnot, Maahanmuuttajakoulutus, Kymppiluokka, Yhteistyökumppaneille, Yhteishaku, Opiskelu, TUVA, Opistovuosi

Pauliina Kalanti

Written by Pauliina Kalanti