Palvelumme

Kanneljärven Opisto tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisille tilaisuuksille, kokouksille, leirikouluille sekä kurseille luonnonkauniin Hormajärven rannalla. Opiston kampuksen useat harrastusmahdollisuudet, hyvät majoitus- sekä ruokailupalvelut takaavat mukavia hetkiä niin Opiston opiskelijoille kuin muillekin vierailijoille.

 

TIEDUSTELUT JA TILAUKSET

ruoka- ja siivouspalveluesimies Paula Väisänen

p. 044 357 8144

Pääkokki Minna Juolahti
p. 044 357 8192

etunimi.sukunimi(at)kannelopisto.fi

 

 

 

 

 

 

 

Majoituspalvelut

Kanneljärven Opisto tarjoaa majoitusta opiskelijoilleen sekä ryhmille. Opistolle mahtuu kerrallaan n. 125 yöpyjää. Majoittua voi yhden, kahden tai kolmen hengen huoneissa, Opiston kampuksella.

Harrastusmahdollisuudet

Kanneljärven Opiston alueelta löytyy paljon harrastettavaa. Opiston pihalla voi esimerkiksi pelata frisbeegolffia ja koulu järjestää Hormajärvelle omia melontaretkiä. Lähistöltä löytyy myös luontopolku.

Ruokailupalvelut – Ravintola Silmu

Opiston ravintola Silmuun ovat tervetulleita niin opiskelijat, vierailijat kuin ryhmätkin!

Silmun osaavat kokit valmistavat maukasta kotiruokaa päivittäin ja viihtyisään ja valoisaan ruokasallin mahtuu noin 150 ruokailijaa. Silmu valmistaa ruokaa myös tilauksesta.

Ravintola on auki arkisin, jolloin lounasaika on klo 11:15 – 12:15 ja päivällinen klo 15:30 – 16:00. Päiväkahvit nautitaan klo 13:45 – 14:15. 

Viikonloppuisin ruokailu järjestetään ainoastaan ryhmille (min. 30), asiakkaan mahdolliset toiveet huomioon ottaen. 

Tilavuokraus

Opiston oma ranta, iso piha sekä monet erilaiset juhla-, kokous- ja saunatilat takaavat onnistuneen tilaisuuden, olipa kyseessä sitten leirikoulu, kurssi, perhejuhla tai työpaikan virkistyspäivä!