Näin haet opiskelemaan!

Kanneljärven Opistolla jokainen opiskelija kohdataan yksilönä. Meillä opiskelijan omat toiveet ja tavoitteet vaikuttavat opintojen kulkuun sekä sisältöön. Kanneljärven Opisto on turvallinen yhteisö, jossa jokaisella on tilaa olla oma itsensä.

1. Tutustu koulutus- ja kurssitarjontaamme!

Kattava koulutustarjontamme pitää sisällään useita erilaisia opintokokonaisuuksia, aina päiväopinnoista ja monimuotokoulutuksesta oppisopimusopetukseen saakka. Tarjoamme ammattiin valmistavia, osaamista syventäviä sekä oppimista tukevia opintoja. Tutustu täällä!

3. Huomioi hakuohjeet & -aikataulu

Eri opintokokonaisuuksien hakuajat sekä -ohjeet vaihtelevat. Myös jatkuvassa haussa noudatetaan tiettyä aikataulua opiskelijoiden sisäänoton osalta. Löydät kunkin opintokokonaisuuden hakuohjeet sekä -aikataulun täältä!

2. Hakukriteerit & valintaprosessi

Lähes kaikkiin opintoihin voi hakeutua pitkin vuotta jatkuvan haun kautta. Joissakin Kanneljärven Opiston koulutuksissa on soveltuvuusvaatimuksia, jolloin alalle soveltuvuus varmistetaan joko soveltuvuuskokeella tai haastattelulla. Lisätietoja 

4. Tutustu etuuksiin ja opiskelijoille tarjottaviin palveluihin!

Kanneljärven Opiston opiskelijana saat monia palveluja ja etuja. Monet koulutuksemme pitävät sisällään asumisen, ruokailun, terveydenhuollon sekä vapaa-ajan palveluita. Sinua tuetaan ja ohjataan opinnoissasi aina opintojen alusta valmistumiseen saakka. Lue lisää!

Täytä hakemus! 

Ammatillinen koulutus.  Klikkaa tästä!
Perusopetuksen lisäopetus Lisähaku 6.8. - 20.9.2019

Opiskelu on monipuolista, kehittävää ja menetelmiä on paljon. Jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma HOPS ja sitä päivitetään yhdessä työpaikkaohjaajan ja koulun kanssa. HOPS antaa tuen ja selkeyttä opiskelun kulkuun.

Ennileena Siitonen Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, Kanneljärven Opisto (2015)

Ennileena-124100-edited

Olin ollut nuorisoalalla jo vuoden ennen opintojeni aloittamista, joten oppisopimus koulutusmuotona tuntui minulle enemmän kuin sopivalta.

Patrik Rantanen Oppisopimusopiskelija Kanneljärven Opisto (2012)

Screen Shot 2018-04-10 at 11.24.03-799075-edited