Hae opiskelemaan!

Kanneljärven Opistolla jokainen opiskelija kohdataan yksilönä. Meillä opiskelijan omat toiveet ja tavoitteet vaikuttavat opintojen kulkuun sekä sisältöön. Aina ei voi ennakoida, milloin tarve tai halu kouluttautua iskee. Siksi lähes kaikkiin koulutuksiimme on jatkuva haku!

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN JATKUVA HAKU

Ammatilliseen koulutukseen on jatkuva haku: voit täyttää hakemuksesi vaikka tänään!

Huomioithan kuitenkin, että kaikki kasvatus- ja ohjausalan opintoihin hakevat osallistuvat joko yhteishaun soveltuvuuskokeeseen tai jatkuvan haun valintahaastatteluun, jossa arvioidaan hakijan soveltuvuus alalle. Tutustu jatkuvan haun valintakriteereihin ja koulutustarjontaamme tarkemmin tästä.

Jatkuvan haun aikataulut (perustutkinto & ammattitutkinto):

Hakeneiden hakemus pidetään voimassa aina seuraavaan pääsykokeeseen, ellei hakija ilmoita, että hakemus ei ole enää voimassa. Ilmoitukset ei enää voimassa olevasta hakemuksesta opiston sähköpostiin opisto@kannelopisto.fi. 

 

Jatkuvan haun päivät ja pääsy- ja soveltuvuuskokeet (myös yhteishaun pääsy- ja soveltuvuuskoe), jos opiskelupaikat ovat täynnä, voi olla, että pääsykoetta ei pidetä suunnitellusti. 

Haku 30.8.2020 mennessä, pääsykoe pe 11.9.2020, jos tulee valituksi: aloitus 5.10.2020 

Haku 15.11.2020 mennessä, pääsykoe 27.11.2020, jos tulee valituksi: aloitus 11.1.2021 

Haku 7.3.2021 mennessä, pääsykoe 19.3.2021, jos tulee valituksi aloitus: 12.4.2021 

Haku 25.4.2021 mennessä, pääsykoe 6.5.2021 yhdessä yhteishaun kanssa, jos tulee valituksi: aloitus syksyllä 2021 

 

LISÄTIETOJA AJANKOHTAISTA-OSIOSTA.

MAAHANMUUTTAJAKOULUTUSTEN JATKUVA HAKU

Valtaosaan maahanmuuttajakoulutuksistamme voi hakeutua joustavasti myös kesken lukukauden. Tiedustele vapaita paikkoja ja sinulle soveltuvia koulutuksia maahanmuuttajakoulutusten vastaavalta opettajalta tai opinto-ohjaajalta! Yhteystiedot löydät tästä.

Hae koulutukseen ottamalla yhteyttä:

Inka Kangaskoski 044 3246577 / inka.kangaskoski@kannelopisto.fi
tai opintopolku.fi 

 

 

TAIDEOPINTOJEN JATKUVA HAKU

Voit aloittaa kuvataideopintosi (avoimen yliopiston opinnot sekä kuvataidelinjan opinnot) joustavasti pitkin vuotta valitsemalla opinnoista sinulle sopivan lyhytkurssin tai avoimen yliopiston kokonaisuuden.

Jos tavoitteenasi on täysi opintokokonaisuus (esimerkiksi avoimen yliopiston perus- tai aineopinnot) kannattaa opinnot aloittaa lukuvuoden alussa. Opettajamme auttavat sinua löytämään itsellesi sopivimman ajankohdan opintojen aloittamiseen, joten ole rohkeasti yhteydessä! Yhteystiedot löydät tästä.

 

AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN JATKUVA HAKU

Aikuisten perusopetuksen opinnot voit aloittaa joustavasti myös kesken lukukauden. Ole yhteydessä aikuisten perusopetuksen vastaavaan opettajaan tai opinto-ohjaajaan, joka neuvoo sinua oikean koulutuksen valinnassa ja hakemisessa!
Yhteystiedot löydät tästä.


Hae koulutukseen ottamalla yhteyttä:

Inka Kangaskoski 044 3246577 / inka.kangaskoski@kannelopisto.fi
tai opintopolku.fi 

 

 


KYMPPILUOKKA 
Kymppiluokka on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat korottaa perusopetuksen arvosanoja. Kymppiluokka on opiskelijalle ilmainen, kun suomalaisen perusopetuksen päättötodistus on saatu samana tai edellisenä vuonna. Mahdollisuus hakea asuntolapaikkaa arkipäiviksi.

Kymppiluokka:   klikkaa tästä!

 

Täytä hakemus ammatilliseen koulutukseen tai taideopintoihin!

Ammatillinen koulutus:  klikkaa tästä!
Taideopinnot:  klikkaa tästä!

Opiskelu on monipuolista, kehittävää ja menetelmiä on paljon. Jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma HOPS ja sitä päivitetään yhdessä työpaikkaohjaajan ja koulun kanssa. HOPS antaa tuen ja selkeyttä opiskelun kulkuun.

Ennileena Siitonen Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, Kanneljärven Opisto (2015)

Ennileena-124100-edited

Olin ollut nuorisoalalla jo vuoden ennen opintojeni aloittamista, joten oppisopimus koulutusmuotona tuntui minulle enemmän kuin sopivalta.

Patrik Rantanen Oppisopimusopiskelija Kanneljärven Opisto (2012)

Screen Shot 2018-04-10 at 11.24.03-799075-edited