Joustavaa opiskelua, sinulle räätälöitynä.

Löydä mahdollisuutesi.

Ammatillinen koulutus – Paremman huomisen puolesta

Etsitkö reittiä ensimmäiseen ammattiisi tai oletko kenties vaihtamassa alaa? Vai haluatko täydentää osaamistasi yksittäisellä tutkinnon osalla? Kanneljärven Opistolla voit opiskella kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon nuoriso- ja yhteisöohjauksen osaamisalaa (nuoriso- ja yhteisöohjaaja) tai varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisalaa (lastenohjaaja) sekä ammattitutkintoa. Opinnot voi suorittaa yksilöllisen aikataulun ja suunnitelman mukaisesti oppisopimuksella, koulutussopimuksella tai opistolla toiminnallisesti opiskellen. Lue lisää!

Vapaa sivistystyö – Matkalla syvempään sivistykseen

Kanneljärven opiston kaiken ikäisille suunnattu koulutus- ja kurssitarjonta on laaja ja monipuolinen. Voit esimerkiksi suorittaa kesälukion kursseja tai avoimen yliopiston opintoja, sivistää itseäsi musiikin ja kuvataiteen lyhytkursseilla sekä syventää osaamistasi vapaan sivistystyön taide- tai kotoutumisopinnoissa. Tutustu koulutus- sekä kurssitarjontaamme!
Kanneljärven Opisto on elinvoimainen ja rohkeasti uudistuva oppilaitos. Haluamme olla opiskelijoillemme ja yhteistyökumppaneillemme merkityksellisen kohtaamisen paikka, jossa jokaisen on turvallista olla ja josta on hyvä ponnistaa kohti omia unelmiaan. Laadukas, yksilöllinen ja joustava palvelu on koko henkilöstömme sydämenasia.

Pauliina Kalanti Rehtori, Kanneljärven Opisto

RehtoriPauliinaKalanti-468290-edited

Maahanmuuttajakoulutus – Tie tulevaisuuteen Suomessa

Kanneljärven Opisto on maahanmuuttajakoulutuksen vahva osaaja ja alueellinen vaikuttaja. Koulutuksia on tarjolla juuri maahan tulleille, turvapaikanhakijoille, oleskeluluvan saaneille sekä pidempään maassa olleille. Opiskelijan valmiuksien ja tilanteen mukaan räätälöityjen opintojen avulla, meillä opiskelevilla maahanmuuttajilla on paremmat mahdollisuudet integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan. Lue lisää maahanmuuttajakoulutuksesta!

Perusopetuksen lisäopetus & aikuisten perusopetus – Tukea ja kannustusta nuorelle, uusia mahdollisuuksia aikuiselle.

Jäikö unelmien opiskelupaikka yhteishaussa saamatta tai etkö ole varma siitä mihin haluaisit peruskoulun jälkeen jatkaa? Perusopetuksen lisäopetuksessa eli kymppiluokalla voit  korottaa päättötodistuksesi arvosanoja, vahvistaa jatko-opinnoissa tarvittavaa osaamista ja etsiä omaa tulevaisuuden polkuasi.

Kanneljärven Opiston opetustarjonnasta löytyy myös aikuisille suunnattua perusopetusta. Voit mm. suorittaa perusopetuksen kesken jääneet opinnot loppuun ja saada perusopetuksen päättötodistuksen.

Tutustu koulutuksiimme tarkemmin Koulutukset ja Kurssit osioissa.

Omaa potentiaaliaan ei pidä aliarvioida, sillä joskus pieni tuki on kaikki mitä tarvitaan! Kanneljärven Opisto tukee opiskelijoitaan ja haluamme auttaa juuri sinua löytämään omat mahdollisuutesi.

Juhani Hakuli Opettaja

OpettajaJuhaniHakuli.1-767805-edited