Ajankohtaista

Opiskeluhuollon palvelut etäopetuksen aikana

19.3.2020 10:02:52 / by Pauliina Kalanti

Opiskeluhuollon palvelut ovat opiskelijoiden käytössä myös etäopiskelun aikana. Palvelut toteutetaan pääsääntöisesti etäyhteyksin, mutta tarvittaessa voidaan järjestää myös yksilö- tai pienryhmätapaamisia.

 

Kanneljärven Opistolla tutut terveydenhoitaja ja psykologi ovat siis käytettävissä normaalisti: heidät tavoitat puhelimitse/sähköpostitse/wilman kautta.

psykologi Minna Rautio  (p. 044374 0003, etunimi.sukunimi@lohja.fi)

terveydenhoitaja Heidi Kyttälä (p. 044-3692220, etunimi.sukunimi@lohja.fi)

 

Kanneljärven Opiston opiskelijoille turvataan tässä poikkeustilanteessa lakisääteinen oikeus myös kuraattoripalveluun puhelimitse tai sähköpostitse. Tämän poikkeustilanteen aikana opiskelijoillamme on mahdollisuus ottaa yhteyttä Lohjan palveluksessa oleviin koulukuraattoreihin. Jos tarvitset keskusteluapua tai neuvoja kuraattorilta, voit kääntyä Lohjan kaupungin nimeämien kuraattoreiden puoleen. Yhteystiedot kuraattoreille löydät Wilman tiedotteista.

 

Sairaustapauksissa ole yhteydessä puhelimitse omaan terveyskeskukseesi. Sieltä neuvotaan, miten toimia!

  • Muistathan, että vallitsevissa poikkeusoloissa et tarvitse lääkärintodistusta alle viikon mittaisesta sairaspoissaolosta koulua varten! Ilmoita sairastumisesta välittömästi omalle ryhmänohjaajallesi (ja jos opiskelet työpaikalla, myös työnantajallesi) Näin varmistamme, että terveydenhuolto ei kuormitu turhista yhteydenotoista.
  • Jos sairautesi pitkittyy tai oireet ovat vakavia, ole välittömästi yhteydessä terveysasemaasi! Tällöinkin soita ensin ja toimi ohjeiden mukaan.

 

Lisätietoja THL:n sivuilta: https://thl.fi/fi/web/lapset-nuoret-ja-perheet/ohjeita-lasten-nuorten-ja-perheiden-ehkaisevien-palvelujen-jarjestamiseen-koronatilanteessa

 

Topics: Ammatillinen koulutus, Taideopinnot, Maahanmuuttajakoulutus, Kymppiluokka, Opiskelu

Pauliina Kalanti

Written by Pauliina Kalanti