Ajankohtaista

Kanneljärven Opisto juhli näyttävästi 125-vuotisjuhlaansa.

10.12.2019 12:32:02 / by Anne-Mari

Opistomme täytti tänä vuonna kunnioitettavat 125-vuotta, ja sitä juhlittiin näyttävästi opiston tiloissa torstaina 5.12.2019.


Juhlapäivä koostui kahdesta juhlakokonaisuudesta. Päiväjuhlassa juhlittiin opiston opiskelijoiden johdolla ja ilta juhla täyttyi henkilökunnan lisäksi kutsuvieraista ja yhteistyökumppaneista.

 

juhlavaki

 

Juhlien ohjelmaan kuuluivat erilaiset esitykset ja juhlapuheenvuorot, joita esittivät muun muassa yhteistyökumppanit, sekä entiset ja nykyiset opiskelijat. Juhlissa oli aikaa myös vapaalle seurustelulle ja etenkin opiskelijoiden juhlassa pidettiin hauskaa erilaisten tanssien merkeissä. Puheiden lisäksi juhlaväkeä viihdyttivät erilaiset hienot esitykset jousikvartetista tulishowhun ja beatboxaukseen.

 

puhe

juhlapoyta

 

Juhlat koostuivat siis hyvästä seurasta, maittavista tarjoiluista sekä hienoista esityksistä ja tarjosivat näin nautintoa kaikille aisteille.
Juhlista näkyivät myös opistomme arvot; ilo, inhimillisyys ja arvostava kohtaaminen. Nämä arvot antavat hienon suunnan polullemme myös seuraavat 125-vuotta.
Kiitos kaikille mukana olleille!

Topics: Opistolla tapahtuu, 125vuotta

Anne-Mari

Written by Anne-Mari